Terp4lit Dengan 1su Kontr0versi Kak Ogy, Ini Kom3n Khai Bahar Tentang Kak Ogy Buat R4mai Terk3jut..

Mungkin tert3kan dengan pelbagai pertanyaan atau mungkin tersepit antara keadaan menyebabkan penyanyi Khai Bahar mengeluarkan satu kenyataan di Instagram miliknya.

Ramai yang tahu konsert solo Khai Bahar Dari Smule Ke Pentas Dunia di Istana Budaya nanti bakal diterbitkan oleh syarikat milik Fauziah Ahmad Daud atau Kak Ogy.

“Tujuan saya buat video ni sebenarnya bersebab, di mana saya akan berikan pendapat saya tentang 1su yang tengah hangat sekarang ni. Isu ini telah melibatkan nama saya.

“Nama saya pun dah naik dan konsert solo saya yang akan datang. Saya sebenarnya tak nak buat pun video ni, saya tak nak masuk campur pun hal-hal begini.

Tambah Khai, terpaksa bersuara memandangkan dia mendapat banyak komen di Twitter, Instagram, YouTube dan di media sosial lainnya.

“Bagi mereka yang ingin menuntut hak mereka, hak mereka selama ini mereka bekerja dan mereka tak dapat hak mereka, itu adalah urusan mereka. Memang saya rasa patut kot tak kisahlah sesiapa sahaja.

“Bagi saya pula, sepanjang saya bekerja, berkenalan dengan beliau selama ini, saya rasa saya tak ada masalah langsung dengan beliau.

“Malah saya dapat ilmu daripada beliau, dapat benda positif dan tiada yang n3gatif. Dan saya rasa tak ada point langsung untuk saya masuk campur dalam hal ini,” jelas Khai.

Khai juga memohon agar peminat dan sesiapa sahaja tidak memaksa dia masuk campur dalam hal yang berlaku ketika ini.

“Sekarang ni bulan puasa, saya nak fokus dengan ibadah saya. Saya minta maaf kalau saya ada menggvris hati mana-mana pihak,” kata Khai lagi sebelum menyanyikan sedikit daripada lagu terbarunyanya, Setanggi Syurga.

Konsert solo Khai Bahar Dari Smue Ke Pentas Dunia di Istana Budaya pada awalnya dirancang pada 27 dan 28 Mac lalu tetapi ditunda akib4t wab4k Cov1d- 19 yang melanda Malaysia dan seluruh dunia.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Gempak/ Koleksi Viral

Be the first to comment on "Terp4lit Dengan 1su Kontr0versi Kak Ogy, Ini Kom3n Khai Bahar Tentang Kak Ogy Buat R4mai Terk3jut.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*